CoThink

Menu
  1. Nederlandse website
  2. English website
  3. Site francais
  4. Deutsche website

.Desiree Veldhuis

Desiree Veldhuis

Désirée Veldhuis  -  is facility-office assistant at CoThink  

Stukje schrijven over mijzelf, valt niet mee. Ik ben altijd in ontwikkeling, mijn grootste creatie.
Mijn rol binnen CoThink is o.a. het verzorgen van alle faciliteiten en materialen die onze facilitators en trainers nodig hebben. Goed en duidelijk (trainings)materiaal is een noodzakelijk deel van elk programma en de activiteiten om vaardigheden te ontwikkelen en te behouden. Het proces om het materiaal te maken levert een belangrijke bijdrage voor onze facilitators en trainers.

De afgelopen jaren heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt als receptioniste-telefoniste administratieve medewerkster. Onder andere in de zorgsector, bij technisch installatie bedrijven en tot voor kort in de Cruise sector. Heel divers en steeds een ervaring rijker.

Ik ben in Ermelo, Nederland geboren maar het grootste deel van mijn jeugd in Zuid- Afrika opgegroeid. Na mijn tweetalige schoolopleidingen in 1978, volgde ik een Schoevers opleiding in Johannesburg aan de Anchor College. Terug in Nederland in 1979 ben ik begonnen bij bij de toenmalige Nederlandsche Middenstands Bank.

Ik woon in Harderwijk op 250 meter van het meer. Mijn zonen wonen vlakbij. Harderwijk is een gastvrije stad, waar van alles te beleven is op het gebied van cultuur, natuur en water. Het ligt uniek, aan de Veluwe Randmeren en tegen de Veluwse bossen. Ik mag dan ook graag varen, zwemmen en genieten van een fietstochtje langs het water in mijn vrije tijd.

  1.  Facilitate
  2.  Train
  3.  Implement
  4.  Contact